Een samenwerking van Bout Advocaten, Lexnova en Pro Facto
Kennismiddag voor overheden en bedrijven

Kennismiddag voor overheden en bedrijven

De energietransitie is een van de grootste uitdagingen voor de komende decennia. Om u daarin te ondersteunen en adviseren werken Bout AdvocatenLexnova en Pro Facto voor de energietransitie samen in een nieuw label: EN.

EN. kan u op alle facetten van de energietransitie bijstaan: met juridisch advies en bijstand, met marktonderzoek en peilingen, en met beleidsvorming en procesbegeleiding. Wij werken graag samen met u om u doelen hierin te bereiken. Meer informatie over ons vindt u op onze website: www.enpunt.nl

Wij nodigen u graag uit voor onze kennisbijeenkomst voor overheden en bedrijven in de Boerenbox van de Euroborg vanaf 15.30.

Deze kennisbijeenkomst is er voor alle overheden en bedrijven die zich bezig (willen) houden met de energietransitie. Of u al bezig bent, maar graag meer wilt weten over de mogelijkheden, of graag wilt beginnen maar geen idee hebt hoe: tijdens deze middag vertellen wij u alles wat u moet weten. Het definitieve programma is nog niet bekend, daarover zullen we u binnenkort informeren. Op onze site en via onze pagina op LinkedIn blijft u ook op de hoogte van alle actualiteiten van EN.

Wilt u zich alvast aanmelden voor de kennisbijeenkomst, op de hoogte blijven of heeft u vragen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hopen u dan te zien!