Een samenwerking van Bout Advocaten, Lexnova en Pro Facto
De weg naar... EN.

De weg naar... EN.

Eindelijk is het zover. De website van EN. staat online!

Maar wie zijn wij? En wat drijft ons  om EN. op te zetten?

De afgelopen jaren volgden ontwikkelingen in energielandschap elkaar in rap tempo op. Klimaatdoelen werden aangescherpt, Regionale Energiestrategieën zagen het licht. Er kwam zelfs een kader voor het ontwikkelen van beleid gericht op het terugdringen van de Nederlandse emissies van broeikasgassen: de Klimaatwet! Uit de nieuwe veelbelovende post van een minister voor Klimaat en Energie blijkt dat het nieuwe kabinet de urgentie ook inziet.  

Wij, EN-ers, zijn medewerkers van de adviesbureaus Pro Facto en Lexnova en Bout Advocaten. De afgelopen jaren liepen we alle drie steeds vaker aan tegen bestuurlijke, beleidsmatige en juridische aspecten van de energietransitie.

Medio 2021 kwamen we met het idee om onze krachten te bundelen. Alle drie hebben we onze eigen specialisatie, maar samen hebben we nog veel meer kennis in huis. Zo kunnen we ook complexe vraagstukken tackelen. Vraagstukken voor iedereen. Want of het nu burgers, bedrijven of overheden zijn; allemaal hebben of krijgen we te maken met de energietransitie.

Ieder overleg dat we hadden om EN. van de grond te tillen werden we enthousiaster en werd het idee verder uitgewerkt. Totdat we staan waar we nu staan: bij de lancering van onze website. Van idee naar actie!

We hebben ontzettend veel zin om EN. de komende jaren op te bouwen. Zin om bij te dragen aan de energietransitie. Zin om burgers, bedrijven en overheden te kunnen helpen. Zin om ons nog meer te verdiepen in de materie en te blijven leren, specialiseren en ontwikkelen.
We maken graag persoonlijk kennis. We vinden het leuk als u contact met ons opneemt (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 050 305 11 91) of dat we elkaar ontmoeten op twee interessante bijeenkomsten inclusief borrel die we organiseren in de Euroborg (Groningen) op 28 maart (voor overheden) en 12 april (voor bedrijven).

Save the date!